tiistai 1. maaliskuuta 2011

2 valmiina ja 9 kesken.........


Maijalta saamani Country Companionin "Special Hat" oli vaihteeksi ihan normaali ristipistoilua ilman mitään omia sovelluksia. Tuloksena oli ihan nätti siili ja aion tehdä vielä sarjaan muitakin kunhan ehdin.Lennulta sain syysvaihdossa Tralalaan "Floralie No2" mallin  ja kangaskin on LennultaDMC:n Impressions.
Käytin pääasiassa dmc:n lankoja ohjeen mukaan paitsi ylemmässä vaihdoin kehyksen ja Atalien Lierre-lankaan. Ja alemmassa vaihdoin myös kehyksen ja purkin langan Atalien Canelle lankaan. Myös alemman lehtien lankana käytin Atalien Genievre lankaa. Pidin itse lopputuloksesta tosi paljon. Värit ovat tosi rauhalliset, mutta se rauhallisuus ja kauneus ei kyllä meidän kameralla välity. Mutta livenä on tosi hieno.
Kehystytän näitä heti kun ehdin.

Niin vielä puuttuu 9 tammikuun aloituksista. Seuraavat 3 ovatkin pellavalle tehtäviä. Saapi nähdä joudunko välillä lataamoon vai pysyvätköhän mun piuhat järjestyksessä. Siis ei muuta kuin pässiä sarvista kiinni ja pellavan kimppuun.......APUUUUA!!!!!!!!!!!!!!

8 kommenttia:

 1. Siili-neiti keväthatussaan on just niin söötti kuin mallikuvasta saattoikin arvata...

  Mutta nuo sun pistelemät Tralalan Floraliet on kyllä oikeita taideteoksia,aah!!
  Ihan liian ihania!

  Taustan kuvio-aida sopii noihin upeasti ja värit olet soinnutellut täydellisesti.
  Nuo Atalien liukuvärjätyt kyllä on vaan niin nättejä ja lopputulos niillä pistellen pehmeän tyylikäs.

  Hyvinhän sä pellavalle pistelet,nou hätä!! :)

  Ota joku aidalle tehtävä kiva pistely siihen kaveriksi niin jos alkaa keittää pellavan tihrustaminen niin saat vaihtaa lennosta toiseen työhön.

  Mulla on nyt projektina ollut eräs ufo,oikein yök,pistely eli musiikkiaiheinen kitti lahjaksi tytön serkulle..se on lojunut kaapissa niin kauan että varmaan jo alimmat langat homehtuu..
  Mulla on sääntönä että sitä on joka ilta tehtävä ainakin 3 säiettä ..
  sitten saa taas lopun iltaa tehdä kivaa ruusutyötä tms.

  VastaaPoista
 2. Pellavalle pistelyyn tottuu todella nopsasti ja sitten siitä ei tahdo luopua :) Kiva tuo siili kuin myös kukkaset. Kukkasille sopii tuollainen kuviokangas taustaksi. Oikein soma pari.

  VastaaPoista
 3. Ihania valmiita töitä! Tosi söpö siili ja kauniit Tralalat! Oikein paljon tsemppiä pellavalle pistelyyn, äkkiä siihen tottuu :)

  VastaaPoista
 4. Upeita pistelyitä täällä taas =)

  VastaaPoista
 5. Ompas ihana tuo Tralalan kukkapistely! Ja niin hyvin sopii tuolle kankaalle.

  VastaaPoista
 6. Ihania kukkasia, ja ihana kangas kukkasille! Ja tosi suloinen siili :-)

  Juu, pellavalle pistelyyn tottuu helposti. Minulle pellava on se kaikkein paras kangas nykyisin, olen siihen niin tottunut.

  VastaaPoista
 7. Soma siili :). Kukatkin sopivat yllättävän hyvin kiekurataustalle; tuli oikein romanttinen!

  Niin, kangasmieltymykset vaihtelevat. Aida on tietysti helppo, mutta tasasidoksisemmalle tulee mielestäni arvokkaamman näköinen lopputulos. Pellavasta tykkään kyllä, puuvillaiset evenweavet koen hankaliksi, kun ovat usein "lörpsöjä", pellava taas ryhdikästä.

  VastaaPoista
 8. Hei, onnistuit yllättämään minut täysin!!! Pyörittelin ihmeissäni pakettia äsken, mieleeni ei tullut ollenkaan koko vaihto, vaikka omalle parilleni aamulla kävin postissa paketin laittamassa.
  Pistelysi on ihastuttava ja pääsi tuonne makuuhuoneen ikkunalle, laitan kuvia blogiin ensi viikolla, kunhan parini saa oman pakettinsa.
  Kiitos sinulle!

  VastaaPoista