perjantai 25. helmikuuta 2011

Candamar Design enkelitNo tulihan nämä enkelit valmiiksi vaikka tuskaa tuottikin. Ihan nättiähän niistä loppujen lopuksi tuli, mutta työtä oli. Ei auttanut vaikka tarvitsi vain osittain kirjoa. Piti olla vielä luovakin ja sehän ei multa onnistu. Solmupistot varmaan osaa tehdä jo unissaanki ja lankavaha oli kova juttu. En tiedä mitä lankaa tässä oli mukana, mutta oli tosi herkästi takkuuntuvaa. Filamentista puhumattakaan. Se ei paljoa erotu, mutta sitä on siivissä ja auringonvalojuovissa. Otinpahan lähukuvatkin näista, mutta ei siitä mitään selkiintynyt kuten huomaatte...


Ylempi on "An Angels´s Care Picture" ja alempi on"An Angel´s Tenderness picture". Niin ja mitään filamenttia ei näy. No jos joskus saan nämä kehyksiin asti niin toivottavasti edes seinällä näkyy.

Nyt saankin aloittaa ihan normaalia ristipistelyä aidalle, siilin teko voi alkaa, voi tätä riemua. Enää on vain 11 kipaletta jäljellä=)

9 kommenttia:

 1. No onpa kauniit enkelit,niin herkät. Kyllä aherrus on kannattanut, onnittelut valmistumisesta.

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköisiä ovat molemmat! Kyllä kova työ on tuottanut tulosta :-)

  VastaaPoista
 3. Ihanat! Kova työ on ollut, mutta kyllä ovat kauniit!

  VastaaPoista
 4. Mukavaa oli taas eilen kerhossa -nuo enkelit on paljon upempia
  oikein livenä.
  Filamentit oli varmaan hankalia pistellä mutta ne teki upean säväyksen ylemmän työn "valoraitoihin"..
  Ja ne loputtomat solmupistot kirsikkapuussa-lopputuos on niin kaunis että jokainen pikku solmu oli taas vaivan arvoinen..

  Siili-neiti ja hieno hattu oli edistynyt jo paljon sekin..

  VastaaPoista
 5. Onneksi olkoon valmistuneista !! Olen joskus tehnyt samantyyppisen, velho-aiheisen työn ja se kyllä oli ihan yhtä tuskaa se tekeminen. Nyt on taitanut jo kaapin perukoille taulu painua koska ei ole oikein velho-ikäistä/-innostunutta enää talossa.

  VastaaPoista
 6. Kauniita on lopputulokset, vaikka varmasti on ollut hurja homma tehdä noita, onneksi olkoon!

  VastaaPoista
 7. Nämä enkelit ovat tosi suloisia! Yleensä en enkelimalleista välitä, mutta nämä ovat herttaiset. Ja omakin kokemus noista osittain kirjottavista on samankaltainen, eli on siinäkin konstinsa, miettiä, mihin niitä pistoja sohii, kun se on vapaampaa niissä :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos vierailusta, piti tulla vastavierailulle ja voi että miten ihania ristipistotöitä! Nämä enkelit pysäyttivät totaalisesti :) Mukavaa kevään jatkoa!

  VastaaPoista