lauantai 12. maaliskuuta 2011

pellavalle pistellyt


tämän mallin olen saanut joskus Maijalta. Se on Coleur dÉtoilen  "Flocon dÉtoile". Siis mallihan on tosi kaunis, mutta pistely....Siis pistot ei ole missään järjestyksessä ja vielä tuo pellavakangas. Silmät ristissä sitä pistelin ja tulihan se lopulta valmiiksi.

Lennulta sain  syysvaihdossa tämän S-kirjain enkelin ja tämä oli jo helpompi. Laitoin kuvauksen ajaksi tämän kehykseen, mutta olen ajatellut viimeistellä tämän jonnekkin muualle. Vaikkapa laukkuun tms..


Minähän olen saanut paljon ystäviltä pistelymallia ja tämä on sitten Ullalta jouluvaihdossa. Tässä nyt sitten oli pistot hyvässä järjestyksessä, mutta oli siinä silti mulle työtä.

Pellavalle pistelyt on tälle erää tehty ja kiitos teidän kannustuksesta sain kuin sainkin ne valmiiksi. Tohdin vielä joskus yrittää pellavalle, mutta en vielä jäänyt sentään koukkuun, tartten enee harjoitusta.


Tämä ei sentään kuulu tammikuun hassutuksiin. tämä on oikeastaan vahinko-ostos, väärä napinpainallus, sew and so:lta. Mutta pitihän se tehdä. Laukku oli Rico Designin ja lankoina käytin vanhoja jämälankoja.

Nyt saan sitten aloittaa enkeliä aidalle, onpahan kotoista jälleen...

12 kommenttia:

 1. Ihania, ihania! :) Tuo Couleur d'Etoilen Flocon d'Etoile on ihan mun lempparini; lempparisuunnittelija ja niin ihana malli! :) Itse olen ajatellut pistellä sen tummahkolle siniselle kankaalle, siinä tulee ehkä paremmin nuo valkoiset pistot esille kuin ihan vaalealta kankaalta. Mutta hieno on tuokin kyllä - on niin ihana miten samasta mallista voi saada niin erilaisia versioita ihan vain kankaan tai langan väriä vaihtamalla. :) Ihania kyllä nuo kaikki muutkin; mulla on myös tuo enkelikirjain odottamassa pistelyä, mutta vain M-kirjain, sattuneesta syystä. :) Minä muuten myös tykkään aidasta enemmän, en ole pellavalle oikein syttynyt jostain syystä. Kiva kuitenkin välillä vaihdella erilaisia kankaita ja tiheyksiä, ei kai sitä muuten edes opi tietämään mistä tykkää ja mistä ei. :)

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihania pistelyitä kaikki! Tosi hienostihan se pellavalle pistely onnistui. Couleur d'Etoilen mallit on kyllä niin ihania.

  VastaaPoista
 3. Hienoja valmistuneita töitä! Tykkän tosi paljon tuosta joulumallista.

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniita kaikki! Ja et sitten ihan yhtä työtä tehnytkään pellavalle.... =D

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniita ovat ja ahkera olet ollut!

  VastaaPoista
 6. Ihania töitä kaikki! Ja hurjan nopeasti olet saanut nuo valmiiksi! Kyllä nuo pistot näyttää olevan aika hyvässä järjestyksessä ;-)

  VastaaPoista
 7. Ihania töitä, vähintään tuo joulumalli on minunkin hankittava joskus, nyt on vaan niin ihania kevätmalleja joka puolella!

  VastaaPoista
 8. Hei ystäväni
  ja terveiset tunturista!


  Aivan ihastuttavia molemmat
  pellavalle pistellyt enkelityöt!

  Sydäntyön viimeistely on todella hieno,tuskin maltan odottaa että saan tuon nähdä livenä.

  Kassi on nätti ja varmasti käytännöllinen!

  Olet Sinä uskomattoman ahkera ja nopea pistelemään,laitathan pian kuvaa missä vaiheessa aloittamasi
  EMS-enkelityö on.

  VastaaPoista
 9. Oi, paljon kaunista uutta! Juu, tuo ylimmäinen näyttää tosiaan hikiseltä hommalta, mutta kyllä se on vaivan arvoinen!

  VastaaPoista
 10. Oletpas ollut ahkera :)

  VastaaPoista
 11. Kauniita pistelyitä. Hih, muistan aina kun jouduin viitisen vuotta sitten pistelemään ekaa kertaa pellavakankaalle yhden vaihdon vuoksi,kyllä jännitti.
  mutta kyllä se siitä lähti sujumaan ja nyt on tosi kivaa pistellä pellavalle, ei yhtään vaikeeta :)

  VastaaPoista