keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Kiitokset Eijalle ilmaismallivaihdosta
Sain Eijalta aivan minun näköiseni sydämen vaihdossa. Viininpunainen kun on yx lemppariväreistäni. Malli on  The Gift of Stitching-lehden ilmaismalli "French inspired hearts (tulikohan edes oikein kirjoitettua oli niin paljon vieraita sanoja). Eija epäili omaa viimeistelytaitoaan, mutta aivan turhaan, tosi hyvin oli onnistunut työssään. Sain myös pistelyohjeen, joten voin hyödyntää tätä vielä myöhemminkin, tosi fiksusti Eijalta tehty. Siis SUURKIITOKSET  Eijalle upeasta luomuksesta olen todella otettu.


Itse lähetin tämmöiset Eilalle..malli on netistä The Gift of Stitching magazinesta "For a Friend". Pistelin työn turvallisuuden vuoksi aidalle lankana käytin Dinky Dyes Rasberry Ripply ja Thread Worx 1034. Lopputuolos on liian vaalea erottuu huonosti kankaasta, mutta jospa virheetkään ei niin näkyisi. Oppia ikä kaikki. Eila halusi textiä ja tässä oli vähäsen.

6 kommenttia:

 1. Tosi kauniin vaihdon olet saanut sekä tehnyt. Kiva yksityiskohta tuo pitsi tuolla takana. Mutta ainakin tuo kangas näyttää ihan pellavalle näin tietokoneen kuvaruudulta =)

  VastaaPoista
 2. Ja olikos tuo kangas nyt sitä pellava-aidaa vai?

  VastaaPoista
 3. Upeat vaihdot molempiin suuntiin.
  Sun pistelemä on ihanan hillityn tyylikäs:)

  VastaaPoista
 4. Kivat vaihdot! Nätin väristä lankaa olet käyttänyt!

  VastaaPoista
 5. Kauniita vaihtoja molempiin suuntiin mennyt. :) Ihanan värinen tuo Dinky Dyesin lanka.

  VastaaPoista