keskiviikko 26. lokakuuta 2011

syysystävävaihdosta Neililtä

minäkin sain postista jotain jännittävää. Ensin paljastui kaunis omenanvihreä silkkipaperinen paketti sidottuna kauniilla nauhalla kiinni. Mukana oli omenakorikortti tarpeellisine tietoineen. Olitte siis olleet täällä päin, ei kauhean kaukana meistä.
ja mitäs paperin sisältä paljastuikaan. Ihanasti pistelty pussukka joka pysyy ihan itse pystyssä ja se arvattu omenapuu. Olen nähnyt jossain blogissa tällaisen pussukan ja aatellin, että mitenkähän tuo tehtäisiin, koska käyttöä sille olisi.No nyt minä sen sitten sain, ihan ilmatteeksi, eikä mitään vaivaa ja käyttöä heti löytyy. Nimittäin aion käyttää sitä lankakerälleni  neuloessani , ettei meidän 4 alle vuodenikäistä kissanpentua syöksy heti keräni kimppuun. Jospa menisi hetken aikaa ennenkuin kattiset huomaavat mistä sitä lankaa tulee.
Mutta ei siinä kaikki Neili oli ommeltu sisällekkin jotain....
sisäpuoli oli vuorattu kauniilla hedelmäkankaalla ja tehty pieniä taskuja ympäri pussukkaa. siis tosi kätevää.
Tämä piristi päivääni kivasti, kun migreeni meinasi jälleen saada täydellisen yliotteen. Kiitos sinulle Neili tästä ja luulenpa, että kokeilen itsekkin tehdä jotain samantapaista. Hauskaa syksyn jatkoa sinulle ja pirteitä pistelyjä:)
Niin oman vaihtoni tein Outille ja tässä muutama kuva siitä
niin kyseessähän oli Petteri Kaniini-kirja ja Outihan on sen jo hyvin tyhjentävästi kuvannut :D joten minäpä näytän sitten mallit mistä kuvat pistelin
itsekkin olen Beatrix Potterin ystävä, joten minulla oli tällainen sampleri jo valmiina ja siitä aloin ensimmäistä kuvaa pistellä ja sitten karkasikin mopo käsistä ja lopputulosta Outi joutuu tuulettelemaan pölyistä lopun elämäänsä:D
Tarinan kirjaan lyhensin tällaisesta lehdykästä
tällainen tarina tälläkertaa. Kerroinkin Outille, että paheisiini kuuluu testata ystäviä uusilla kokeiluilla. Outi joutui pistely kokeilun uhriksi. Maija ja Pirkko joutuvat useimmiten leipomuskokeilun uhreiksi. En tiedä kumpi parempi tai pahempi, mutta Outin ei ainakaan pitäsi saada tästä kokeilusta vatsanpuruja, kuinkahan on sitten Pirkon ja Maijan kohdalla, No tarina ei kerro kaikkea tällä kertaa.
Kiitokset teille ystäville kannustavista kommenteista ja käykäähän täällä blogissa muulloinkin,  ei tiedä mitä seuraavaksi kokeilen:)
Kuulemisiin ja näkemisiin :D

10 kommenttia:

 1. Tuo Petteri-kaniini -kirja on niin hieno! Tosi kiva.
  Ihana on myös tuo Neililtä saamasi pussukka.

  Kisuille rapsutuksia! :-)

  VastaaPoista
 2. Omena-pussukka oli upea..kiva kun sain nähdä sen jo tänään!
  Siustan hedelmäkangas oli ihan huippu :)
  Ja sinulla on tosiaan sille heti käyttöä kun kisut on innoissaan lankakeristä!
  Kyllä nää vaihdot on niin kivoja!!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana on sinun tekemäsi kirja Outille!
  Tämä Neililtä saamasi koripussukka on tosi kiva ja käytännöllinen. itsellänikin on tarkoitus tehdä tuollainen, kirjanmerkeissä on ollut jo kauan tuo sivu, jolla ohje on.

  VastaaPoista
 4. Tosi ihana tuo Petteri-kaniini kirja ja kiva idea oli laittaa taskuihin vielä tarinakin mukaan. Hienon pussukan sait myös Neililtä. Juuri tuollaiset ovat käytännöllisiä ja kauniita käsitöiden säilömiseen.

  VastaaPoista
 5. Ihan mieletön - mielettömän ihana - on tuo Petteri-kaniini -kirja! Kaunis pussukka Neililtä.

  VastaaPoista
 6. Ohje koriin:
  http://elamaakurjenpolvessa.blogspot.com/2011/05/nain-ommellaan-kangaskori.html

  VastaaPoista
 7. Jee, jee - taas onnistuu kommentointi - ainakin hetkellisesti =D. Siis mun nykyinen harrastus on tankkaaminen tälle googlelle, että kyllä mä ihan oikeasti haluan lähetellä kommentteja. Oon varmaan 10 kertaa yrittänyt käydä kehumassa sun Petteri Kaniini -kirjaa. Siis vähänkö mulla suu loksahti auki, kun sen näin =D. Onneksi ei oo mikään näköyhteys sinne... Tosi nätin korin sait - toivottavasti joskus sen näen ihan livenä =D

  VastaaPoista
 8. Heitätkö osoitteesi marjanpisto at gmail piste com, niin lähetän postia tulemaan?

  VastaaPoista
 9. Kiitokset vielä kerran Petteri Kani -kirjasta; viimeksi eilenillalla sitä selasin ennen nukkumaanmenoa :)

  Kivan "omppukorin" sait; kekseliäs viimeistely siinäkin.

  VastaaPoista