maanantai 3. lokakuuta 2011

synttärit

               Vietettiin lauantaina äiteen ja mun synttäreitä ja saatin paljon lahjoja.  
       
         
        Päivällä oli maija, pirkko sekä heidän lapset.Pirkko toi kivan  partylite talon söötti,maija toi kissapistelyn desing works crafts se on pistely joka tehdään plastiikkakankaalle ja kaiken lisäksi ruusunpuna toi  kamman, kissatarroja sekä söpöjä  hiusklipsuja joissa oli vesimeloonit päissä.


 Sitten voidaan siirtyä äitiin


Seki sai jotai kivaa maija toi DMC:n enkeli mallin sekä Duo Roses et Oeillets RC N79 kukkamallin, mukana oli silkkilankaa Belle Soie Sister Scarlet. Äiti kirjoittaa nyt välillä: nuo enkelimallit olivat aivan ihania, kun vaan kerkiäs tehdä. Kukkamallit olivat pellavalle yhden yli, sitä aion vielä yrittää. silkkilanka oli aivan syötävän suloista. Maija jotenkin tiesi, että pidän siitä. Ihmekaveri lukee minua kuin avoinnta kirjaa:)
Pirkolta tuli hajuvettä, saippuaa (jotain niin hienoa mitä minulla ei ole koskaan ollutkaan) ja lisää seuraavassa kuvassa. tässä on vielä naisilta yhteisesti Dimensionin Paris Market, jota olen kuolannut netistä jo monta vuotta. väriähän siitä mallista ei sitten tule puuttumaan.
tämän kuvan enkeli on Pirkolta ja ruusut tietenkin Maijalta, nehän kuuluvat jo tavaramerkkiin. Toinen ruusu on kylläkin Helmiinan.
No Pirkon tavaramerkkiin kuuluvat tietenkin Party Litet, tämä jouluperhe tuli vielä lahjaksi ja tuikkivia paketti.


Illalla tuli sukulaisia käymääja täs on kuva lahjoosta


   Sain kummitädiltä ihanan paidan,toiselta kummilta taas tuli lahjakortti H&M,isosisko ties heti mitä haluan niin sain siltä helmiä,kynttilöötä sekä korurasian.

Isoveli toi tyttöystävänsä kanssa ihanan sydänkaulakorun.kaikki lahjat oli tosi ihania.


                                                       Ja tässä koko päivän saavutus kortit

                                               Helmiina

1 kommentti:

  1. Toivottavasti taas onnistuu tämä kommentointi. En tiedä mikä ihme tässä oikein tökkii....


    Myöhästyneet synttärionnittelut siis molemmille!

    VastaaPoista