torstai 6. tammikuuta 2011

tammikuun 4., 5. ja 6. pv


toinen valmiiksi painettu enkelimalli on myös Candar Designin  "An Angels´s Tenderness". Tässä olikin kirjomista paaaallljjjooon enemmän ja solmupistoja oli ainakin triljoooona. Varmasti oppii niitä tekemään.


tämä 5. päivän malli on Maijalta. Malli on Ankkurin Country Companionin "special hat". Tämä malli tuntuu tosi kivalta tehdä vaikka tulosta tulikin vain noin vähän, mutta päivässä on mulle liian vähän tunteja.Näitä samanlaisia kavereita on muitakin, joten haluan tehdä tälle kaveria kun kerkiän.6.päivän mallin sain kankaineen Lennulta syysvaihdossa. Tykkään paljon ja on vaihteeksi selkeä malli, helppo lukea. Kangas on DMC aidaa Impressions ja malli on Tralalaan Floralien No2. Kukkien värit sisältääkin mun kaikki lempparivärit. Tästä saan jatkaa vielä tänään.

3 kommenttia:

 1. Kiva oli nähdä tänään töitäsi ihan oikeasti,enkeli-mallissa on todellakin hurja määrä solmupistoja!
  Floralie sopii upeasti tuolle kuviolliselle kankaalle,ihana työ,ihanat värit!

  VastaaPoista
 2. Ihania malleja sinulla taas aloitettuna! Kunpa kaikki jatkaisivat blogin päivitystä näin tiheään tahtiin hassutuksen jälkeenkin, ihana lukea näistä ja nähdä kuvia!

  No voi Siru-parkaa... :( Kauniin näköinen ja varmasti suloinen kissa. Ihana kuitenkin kun saatte uusia pentuja sitten!

  VastaaPoista
 3. Ihania, ihania aloituksia sinulla jälleen. Todella kaunis tuo enkelimalli. Voi kun uskaltaisi aloittaa jonkin tuollaisen työn!

  VastaaPoista