sunnuntai 16. tammikuuta 2011

tammikuu 13., 14. ja 15.Ja sitten loput enkelit likoon. tämä on "Stitching Angel with Sewing Set" myöskin Ellen Maurer-Strohin sarjaa niinkuin loputkin tulevat enkelit. Aloitettu on sen verran, että juuri näkyy ja sitten onkin siirrytty jo seuraavalle päivälle.tokavipa on "Stitching Angel with Pincushion". Äkkipäältä katsottuna kuvassa näyttäisi olevan iso tomaatti, mutta ei sentään neulatyynyhän se on. Ja yhtä surkea aloitus siinäkin.
Kävin perjantaina fysikaalisessa ja olin sen verran jumissa joten minulle annettiin vähän rajumpi käsittely sen seurauksena pistely sujuu vieläkin hitaammin. No selityshän sekin. Ei muuta kuin lisää töitä kehiin.


No tässä ei näy mittään. Teinpä valkoisella valkoiselle ja lopputulos on hyvin valkoinen.Aihe on "Stitching Angels with Hoop". Toivottavasti näitä enkelimallia ei ole enempää joutuisin pian hommaamaan nekin.

 Tammikuun hassutuksen lopputulos oli 13 keskeneräistä + joulupukki +ikuisuusprojekti= 15. Huh huh kuinkahan tuosta selviää. Toivottavasti  ens joulukuussa on edes erit 15 kesken kuin nuo.
Kiitos Minna järisyttävästä ideasta. Onkohan ensi vuoden alussa jotain uutta vai?!!!!!!!!!!!!!?????????
Ulkona myrskyää ja tuuli vinkuu ikkunoissa. Levottomat jalkani vaivaavat, en voi istua enää tälle iltaa ainakaan pistellen joten jaarittelen täällä, jos se sujuisi paremmin. Huomenna ei sitten onneksi uutta aloitusta vaan vanhoja töitä urakoiden, jos OIKEAT työt sallivat. Alkoipahan viime viikolla kansalaisopiston posliini-
maalauskin, joten vapaa-ajan ongelmia ei ainakaan tule. Posliinilla aloin opetella keltaista villiruusua, saapi nähdä tuleeko siitä ruusu vai voikukka. No keltainen kumminkin.
 Hauskaa tammikuun jatkoa teille kaikille bloggaajille, olette todella virkistävää seuraa.  Selailen paljon teidän blogia ruokatunnilla (oma työmaa niin tohtii ?!?!), kun miehet puhuu joutavia niin voin valistaa itseäni teidän sivistävällä seuralla.Tavataan.....

5 kommenttia:

 1. EMS:llä on ihania malleja, nämä enkelit mukaanlukien. Itse olen pistellyt häneltä vain pari pientä korttimallia.

  Menestystä aloitusten jatkolle!

  VastaaPoista
 2. Eivätpä ole pienitöisiä nämä enkelitkään :). Söpöjä kylläkin; kyllä minäkin vielä joskus niihin pääsen, luulen/uskon/toivon...

  VastaaPoista
 3. Onpa kivoja enkeleitä. Kätevää kyllä tuo magic aida. Olen sitä jokusen palan Käsityökorista tilannut =)

  VastaaPoista
 4. Hurraa kun päästiin maaliin asti!

  Enkelit on ihania ,jokainen ihan oman näköisensä .
  Mulla ei oo yhtään valmista näistä aloitetuista,
  oon viimeistellyt Kirsin
  Pretty Exhanges-Messuvaihtoa
  ja pistellyt Valantines Day-lahjaa amerikkalaisessa vaihdossa..
  Aloitan tähän samaan kaaokseen vielä sen ilmaismalli-vaihdon ja kun ne on valmiita kaikki kolme ,
  aion Helmikuussa keskittyä nautiskelemaan näistä aloitetuista.
  Tällä hetkellä mua eniten kutsuu se Jane Austen-työ ja tuo ihan viimeinen Extra-työ Victorian Rose.

  Arvaa olinko ihan ihastuksesta sanaton ja huokailin vaan kun sen näin siinä lehdessä? :)

  Enkeleitä alkavaan viikkoon ja
  toivottavsti tää sää muuttuu!

  Vanhan-Tädin reumatismikaan ei yhtään tykkää tästä tuulesta,polvia särkee ja,ja....

  Saat siis kaiken myötätuntoni...

  VastaaPoista
 5. Olen pistellyt jokaiselle lapselle jotain, mutta isot pojat jo tuumasivat, että seinälle ei mahdu enää. Minun mielestä mahtuisi =). Pienin kun on vasta 1,5 v. niin hänelle en tietenkään ole vielä kamalasti ehtinyt pistellä. Tyttäret kyllä tykkää saada uusia tauluja ja toiseksi nuorin poikakin, jos aihe on vain sopiva.

  VastaaPoista