maanantai 3. tammikuuta 2011

ja niinhän se tammikuun hassutus alkoi...tämä pieni poro oli ensimmäinen työ. Malli on jonkin Cross Stitcher-lehden mukana tullut (luulisin). Pistelyn sain siihen tehtyä, mutta viimeistely jää odottamaan parempia aikoja.2. tammikuuta ja alkuun pääsi Maijalta saamani DMC:n ruusumalli. Tämäkin tuli valmiiksi (paitsi viimeistely), mutta siihen se riemu loppuukin, siirrymme päivään 3. tammikuuta..... ja aloin tekemään Candamar Designin valmiiksi painettua ja vain osittain kirjottavaa "An Angel´s Care" mallia. No kuvasta ei saa mitään selvää mitä on tehty ja mitä ei, mutta paljoa en ehtinyt tehdä, koska isännän työmaa häiritsee selvästi mun harrastuksiani. Tauluun merkataan risti- ja puoliristipistoja, ranskal.solmup.(jippii...), jälki-, varsi- ja linnunsilmäpistoja (lazy daisy). Ohjeetkin on mukana, mutta niitä voi vapaastikin soveltaa joten suuri vaara on että sovelletaan. Huomiselle päivää on samantapainen, mutta se on sitten sen päivän migreeni... Tämä siis jäi kesken joten ainakin 13 työtä jää kesken + SE yx kaapissa josta ei vielä puhutakkaan mittään....

7 kommenttia:

 1. Vauthia olet pitänyt =). Hattua nostan, kun Maijan kanssa jaksatte noita valmiiksipainettuja tehdä.

  VastaaPoista
 2. Poro on pirteä ja iloinen veikko ja ruususta tuli tosi kaunis...

  Jassoo,nyt on sitten molemilla
  iso enkelityö aloitettuna,kivaa!

  Ensin olin omani kanssa ihan ulapalla mutta hiljalleen aloin hahmottaa värien vaihtoja ja sain toisen enkelin hiukset ja siipien varjostuksen osittain tehtyä..

  Mielenkiintoista hommaa ja aika kului ihan huomaamaatta tuon kanssa.

  Sinun enkelityösi on niin kaunis ja suloinen ihan
  sun(= mun) tyylinen ,kuvassa on niin herkkä ja rauhallinen tunnelmakin..

  VastaaPoista
 3. Ihanalta näyttävät sinunkin hassutustyösi! :) Olipa muuten hyvä, kun kävit kommentoimassa jälleen blogissani, tarkoitukseni oli sinut lisätä suosikkeihini heti, kun sinun blogisi löysin viime viikolla, mutta mikä lie sitten tullut, etten ollutkaan sitä tehnyt. Nyt tuli sekin tehtyä, niin pysyn kärryillä sinun kirjoitustesi matkassa. :)

  VastaaPoista
 4. Kiva että kävit blogissani vierailulla niin osasin minäkin tulla tänne. :) Hienot valmistuneet työt olet tehnyt ja tuo enkelimalli näyttää haastavalta. Mielenkiinnolla seuraan minkälaisia aloituksia jatkossa tännekin ilmestyy.

  VastaaPoista
 5. Ompas nämäkin kivoja malleja ja tosi söpis tuo poro. Mulla muuten taitaa jossakin olla possumalli ;-)

  VastaaPoista
 6. Hassunhauska poroliini ja kaunis ruusu. Hurja tahti :) Enkelimallista tulee kaunis myös!

  VastaaPoista
 7. Oi kun söpö poro ja vauhdilla olet ehtinyt pistellä jo! Tsemppiä enkelimallin pistelyyn, se on tosi rohkeaa :) Ihana muuten tuo kissa blogisi yläkuvassa, kauniin värinen, paljon samaa kuin meidän kissoissa :) On varmaan teidän oma kissa?

  VastaaPoista