tiistai 23. huhtikuuta 2013

laitoin uuden kuvan blogini ylätunnisteeseen, vähän keväisempi ja onneksi tuo vesi on vain pellolla eikä kenenkään talossa..

melkein kuin olisin ollut itse rp-viikonlopussa mukana. Kirsi ystävällisesti muisti minuakin lahjalla ja tämmöinen siitä tuli. Olin tosi onnellinen paketista, kun se perjantai muuten oli ihan harmaa päivä.
sydänlämpöiset KIITOKSET  Kirsille ja suuri pohjalainen hali :)


no ei tämä rp-viikonlopun lahjonta tähän loppunut Maija ja Pirkko toivat minulle vaikka mitä..
siinä oli sitten nauhaa ja nappia, puuvillakangasta ja pellavakangasta (? Maija todella luottaa minuun), pellavanauhaa, pistelymalli ja SAMETTInauhaa ja vaikka mitä...olen minä onnellinen kun on tällaisia ystäviä :D

Sitten Maija toi vielä mitä ihanimman kukkakimpun gerberoita ja iiihaaana perhonen katokaapas..

no jotakin olen koettanut  pistelläkkin, aikaa vain on mennyt paljon sukkiin ja lapasiin tänä talvena, mutta talvi oli kylmä.
 tässäpä HAEDin kuulumiset, ei ole paljoa valmistunut. toinen rivi vasta menossa ja vielä 8 kokonaista jäljellä ...............
tässä ei ole kuvattu koko leveydeltä vain puoliska näkyvissä, mutta onkiva poika siihen tulla tupsahti ja kalakin näkyy oikeassa reunassa pojan jalan edessä ja enkelin hametta näkyy vähän, että se siitä.
.

Hauskaa pistelykevättä ja kiitokset kommenteista. Olen tosi laiska blogisaralla, mutta joskus jotakin :)7 kommenttia:

 1. Ai että ei ole HAED paljoa edistynyt.... HURJASTI olet sitä pistellyt. Olisi ollut kiva nähdä sinuakin, mutta ehkä me tapaamme pian =D. Ajatuksissa olit kyllä pistelytapaamisessa ja toki silloin tällöin muutenkin =D.

  VastaaPoista
 2. Hei Sari !

  Kiitos kivasta yllätysvierilusta oli tosi kiva taas tavata ihan kasvokkain...

  Lanarten Ruusutyökin oli jo pitkällä ,olet kyllä sisukas kun sen "kesytit" ja ,neulatyynynkin olet jo viimeistellyt,hyvä,hyvä ! :)

  Haed on livenä ihan huikean hieno -kyllä siinä onkin paljon pientä piperrystä.
  - vaan onhan sitten aina kivaa kun siitä alkaa löytää yksityiskohtia kuten pojan ongen siima ja enkelin mekon helma :)

  VastaaPoista
 3. Olipas ihanaa kun Kirsi lähetti sinullekin tuon "Pariisin tuliaisen".

  Toivottavasti tulvat ovat jo laskeneet! Käytiin pahimpaan aikaan Härmässä ja Lapualla ajelemassa ja tulvia katsomassa. Aika hurjat määrät vettä joen ulkopuolella ja voi miten kamalaa kun taloja ja muita rakennuksia jäi taas tulvan alle. Meillä täällä Evijärvellä ei ole tietoakaan tulvista, vaikka meilläkin on tuo Ähtävänjoki.

  VastaaPoista
 4. Kyllä on pellolla vettä! Huh.
  Kva, että posti yllätti ja oli niin huippukiva, kun laitoit tekstiviestin ja kuvan, taisi olla eka valmistunut pikkutyyny!

  VastaaPoista
 5. Käväisenpä täällä onnittelemassa, kun Maijan blogista kuulin synttäreistäsi. Oikein paljon onnea sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia, näin helposti vain vuodet lisääntyvät :)

   Poista
  2. kiitoksia, näin helposti vain vuodet lisääntyvät :)

   Poista