maanantai 26. syyskuuta 2011

minäkin sain syysvaihtopariltani jotain makeaa...

Kirjekuoreni päällä oli näin muhkean punainen omena (kuva tais tulla väärinpäin, mutta kääntäkääpähän vähän päätänne).....
isosta kuoresta löytyi ihana omenoidenkeruukortti ja salaperäinen paperipussi................
ja paperipussissahan oli kuivattuja omenanviipaleita. Kuivaus oli onnistunut tosi hyvin, oli tainnut tehdä ennenkin, olivat niin makeita että. Olinpahan syönyt pussin tyhjäksi ennenkuin ehdin saada kaikkia kuvia ja tekstejä edes blogiin syötetyksi.
KIITOS syysvaihtoparini ihanasta yllätyksestä näin kuivana ja ankeana maanantaipäivänä tämä piristi minua, sillä joku oli todella ajatellut minua viime päivinä. Jään innolla odottelemaan viimeistä vaihtopakettia :)

5 kommenttia:

 1. Miten hauska ja erilainen vaihto-paketti !
  Jotenkin arvelisin että tuleva rp.työ liittyisi omeniin ?

  Kiva jos tykkäsit
  Petteri Porosta,sitä oli niin mukava näpertää Sinulle ! :)
  Pian tavataan!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kysymyksestä blogissani! Pakko sanoa, etten tiedä mitään Salkkareista enkä Pepistä, enkä kyllä edes hahmota, millainen vaatekappale on keeppi... kuuluu vissiin taas niihin vaatekappaleisiin, joita en käytä tai joilla on joku kummallinen nimi (tyyliin kalsareita kutsutaan legginsseiksi ja puseroa tunikaksi ;) ). Auttaisikohan, jos googletat? Netistä yleensä löytyy pilvin pimein ohjeita. Novitalla on myös ohjeita, ja tiedän Novita-lehdissä olleen keeppien ohjeita (vaikken nyt heti hahmotakaan, millaisesta vaatteesta voisi olla kyse), mutten ole ihan varma, pitääkö Novitan ohjeet avatakseen olla sinne käyttäjätunnukset. Tai sinnehän saa käsittääkseni kahdeksi viikoksi jotkut koetunnukset, jos haluaa sieltä itselleen jonkun ohjeen napata. Kirjastosta voisi myös löytyä käsityölehdistä.

  VastaaPoista
 3. No minä tiedän kyllä keepin, vaikka Salkkareita en minäkään ole katsellut sen enempää kuin Marikaan :D
  Mutta en kyllä minäkään osaa yhtään ajatella, miten siihen ne hihat asettuvat? Googlaamista minäkin suosittelisin. Voisit kyllä vaikka piirtää jonkinlaisen hahmotelman siitä, mitä tarkoitat, niin voisin miettiä, miten se tehdään?

  VastaaPoista
 4. Wikipediahan muuten sanoi keeppistä
  näin. Eli ei olisi hihoja ollenkaan, mutta napit kainaloissa? Eli neulotaan kuin mikä tahansa keeppi, mutta lisätään esim. etukpl:eeseen napinreiät kainaloiden kohdalle, takakpl:eeseen napit ja napitettuna on sitten "hihat".

  VastaaPoista
 5. Ja vielä: etsipä näiltä sivuilta, löytyy hakusanalla "poncho" vaikka mimmoisia, joihin voi sitten soveltaa em. ohjetta, eli nappeja kainaloon. (Tai voihan ne kainalot ommellakin parilla pistolla kiinni, jos on sitä mieltä, ettei halua avata välillä.)

  VastaaPoista