sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

kaarisilta tulikin valmiiksi

tulihan se kaarisilta työ valmiiksi. tätä olikin melko kiva pistellä, verrattuna edelliseen. väriä tässä piisasi, mutta Dimensionin malleissa suurena helpotuksena on puolikkaat pistot. Säikeitä voi olla viisikin, mutta se riittää jo puolipistolla peittämään.

Seuraavaksi olen aloittanut Joan Elliotin "Hand Over Mouth". Teksistä kuvassa ei saa selvää, mutta sehän menee näin "Lord keep your arm around my shoulder and your hand over my  mouth". Teksti sopii tällaiselle hölöttäjälle tosi hyvin. tämä malli ei ole kovin tiivis, jää ilmaakin väliin, kiva tehdä:)

Kiitoksia kommenteista ja hyvää kesän jatkoa kaikille :)

5 kommenttia:

 1. Melkoisen työn olet tehnyt tuossa kaarisillassa, huh huh! Paljon on värejä ja värien vaihtoja erityisesti. Mutta lopussa sitten kiitos odottaa, kun saa kauniin työn valmiiksi :) Kaunis muuten tuo kissankellokuvasi. Minulle tulee kissankelloista (ja kissankäpälistä myös) väistämättä lapsuuden uintireissun mieleen, sillä matka uimarannalle tehtiin pyörällä erään kankaan poikki ja siellä näitä kauniita kukkia sitten kasvoi ja niiden ilmestymistä aina odotettiin...

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtavan upea työ jälleen,kukat ja joutsenet on niin kauniita!

  Seuraava työ onkin kivasti eri tyylinen,sen teksti kyllä sopii minuun ihan 100%
  Tytön pinkki mekko ja mallin tyyli yleensäkin on suloinen :)

  VastaaPoista
 3. Upea työ. Viisi säiettä? Huh huh, mahtanut olla ahdasta pistellä :)

  VastaaPoista
 4. On tuo Kaarisilta kyllä upea! Ja kivalta näyttää tuo uusikin projekti :)

  VastaaPoista
 5. On kyllä mahtava tuo kaarisiltamaisema!

  VastaaPoista