maanantai 16. huhtikuuta 2012

minäkin sain pakettini..

Minun pakettini tuli Neililtä :) suurkiitokset. Mehän olemme jo "vanha" vaihtopari syksyltä. Aiheeksi olin antanut Lumikin ja siihenhän liittyy omena, mutta tälläkertaa ei ollut myrkytetty...
raikkaan värinen omenapistely oli sijoitettu rasian kanteen (rakastan rasioita) ja sisällä oli sitten jotakin..
rasia oli jaettu lokeroihin ja sieltä löytyi rinsessa kortti, rinsessa tarroja, rinsessan kruunu ja linna sekä merirosvolaiva, Merirosvolaivalle suunnittelin jo jatkopaikkaa,nimittäin nuorin poika haluaisi lisää pistelyjä, vaikka justihin sain leopardityön tehtyä. Löytyisiköhän jostain Kapteeni Koukku-aiheista, laiva sopisi hyvin siihen? Helmiina ilmoitti, että rasiassa on jotain paljon parempaa kuin laiva nimittäin kruunu ja linna. Ne varmaan kuuluvat  johonkin neitin pistelyyn.
tähän sadussahan on   peili hyvinkin olennaisesti mukana  ja sainhan minä senkin
kauniin pinkin peilin,  ihan ulkomailta tuotu. Ootteko muuten muut naiset huomanneet, että peiliteollisuudessa on laatuu päässyt heikkenemään tässä parissakymmenessä vuodessa, Nimittäin ei ennen peilistä katsonut näin kulahtanut ja harmaantunut naama, mikä siellä nykyään on. Naamahan ei ole kärsinyt vuosien saatossa vaan peilien valmistukseen käytettävä materiaali ;)
Neili oli kirjoittanut pitkän kirjeen ruusupaperin toiselle puolelle, onneksi huomasin . Hosu kun olen niin availen yleensä innokkaasti paketteja jos niitä joskus saan ja paperit saattavat joutua roskiin alta aikayksikössä. Näiden pistelijöiden kanssa olen huomannut, että kannattaa olla huolellisempi ja onneksi olin.

Rasian olen jo täyttänyt kaikella tarpeellisella prinsessamaisella pistelytarvikkeilla ja niitähän on päässyt kertymään.

Viikonloppuna meillä on etelä- pohjalaisten pistelijöiden kokoontuminen  ja saan esitellä uusinta lahjaani siellä.
Saa muutkin Suomesta tai Euroopasta lähteä jos intoa piisaa, vähän meni pienelle varoitusajalle ;)

näin kauniissa käärepaperissa lahjani tuli meille , KIITOS NEILI  tämä pelastikin ankean maanantaipäivän. Isäntä on kuumeessa joten työpäivä oli jo tarpeeksi haastava, mutta ystäväthän pelastavat aina kamalista tilanteista. tällä kertaa Neili :D

5 kommenttia:

 1. Kiva, kun paketti tuli perille - ja on noin mieleinen! Mukava, että "löysit" kirjeenikin. En halunnut pilata korttia tekstilläni.
  Niiiin, ymmärsithän, että peilissä on niitä suurentavia osia...Se se on, mikä näyttää jotain muuta kuin parikymmentä vuotta sitten..Näin minä näen asian!

  VastaaPoista
 2. Olipas täälläkin kiva vaihtopaketti! Kovasti jo odottelen lauantaita.

  VastaaPoista
 3. Veikeä paketti :).

  Kyllä se muki on kuule ihana! Heti aamulla säntäsin katsomaan sitä ja Lumiruusun pistelemää tyynyä; ovat nyt toistaiseksi vierekkäin pianon päällä. (Se alkaa olla mun "satuhylly". Siellä on mm. eräskin pistelty Petteri Kani -kirja...)

  VastaaPoista
 4. Pistelyllä koristellut rasiat on niin ihania!
  Kyllä onkin mukava nähdä miten erilailla tätä satu-vaihtoa on toteutettu.
  Merirosvolaiva nappi on kyllä inspiroiva.hmmm pitää vähän tutkia.
  Ainakin muistaakseni on olemassa niitä
  Bothy Threads "Cut trough"- malleja jossa on merirosvolaiva kuvattu sisältäpäin

  VastaaPoista
 5. No niin ja jotain muuta kuin Potteria sinulle :). Upea rasia, hyvin oivallettu tuo omppupistely .
  Kiitos vielä upeasta vaihdosta, maltan kohta kuvata ne ja näytän muillekin.

  VastaaPoista