torstai 1. maaliskuuta 2012

ystävänpäivää...

ystävänpäivä meni virallisesti jo ajat sitten. mutta ystävänpäivähän pitäisi olla joka päivä. Me kolme pistelijää Härmästä ei ehditty pitää ajallaan ystävänpäivää vaan vasta viime viikonloppuna, mutta ei se mitään sitä kivempaa oli
ruusuthan kuuluvat Maijalle ja niinpähän sain aivan ihanan ruusukimpun. Noin kaunista  kimppua minulla ei ole ollut sitten omien häitteni:) ja tulihan siinä viimeistelytarpeitakin. Kaunista lintukuvioista kangasta ja ripakopallinen pitsinauhoja. KIITOS Maija jälleen.
Pirkko, meidän talousihmeemme, antoi Tupperin leipäveitsen (tosi hyvä)  sekä muuta taloustavaraa ja aivan ihania Sarah Kayn 3D korttikuvia, jotka sitten Helmiina teki minulle, oma kärsivällisyyteni ei riitä siihen :)
nuorimmat lapset saivat leimasimia tosi paljon ja Helminnalle Crestivity-lehden jossa oli paljon 3D aiheita For Ever Friends, tosi söpöjä. KIITOS Pirkko näistä, Helmiinalla on aika kulunut hyvin leikellessä kuvia :)
Pörrö pelaa Little Pet Shop-peliä:)
Hauskaa kevättalvea kaikille ja kiitos kommenteista:)

7 kommenttia:

 1. Hei taas ! :)

  Ihanan näköisiä tarjoiluja teillä oli kihlajaisissa ja pöytä koristelukin tosi kaunis..

  Hyvä maku Tyttärelläsi,pinkki on niin ihana väri :)

  Juu,vihdoinkin sai nuo suunnittelemani kukat Sinulle ja Pirkolle annettua.
  Sinulle pinkkejä ruusuja ja Pirkolle vaaleanoranssi/lohenpunainen tosi iso gerbera matalassa pyöreässä
  kimpussa...
  Mun oma kimppu oli (yllätys) vaaleanpunisia minigerberoita ja pari valko/pinkkiä neilikkaa..

  Kerronpa että näitä pyöreitä kimppuja tekee Citymarketin katon alla oleva pieni kukkakauppa siinä Faunatarta vastapäätä.
  Todella ystävällinen ja taitava se floristi :)

  Nyt menen pistelemään kiiltokuva Enkeliä-pian tavataan !!


  :)

  VastaaPoista
 2. Söpöinen Pörrö! ...ja iihanat ruusut!

  VastaaPoista
 3. Voi kun teillä on taas ollut kivaa :)

  VastaaPoista
 4. Kivoja tuliaisia ystäviltä. Kauniit ruusut ja lintukangas näyttää tosi ihanalta.

  VastaaPoista
 5. Ihanat ystävänpäiväbileet teillä :) Ja onneksi olkoon kovasti paljon nuorten kihlajaisten johdosta!!

  VastaaPoista
 6. Onnittelut nuorelle parille. Helmiina mahtaa omata pitkän vieterin, kun malttaa leikellä noita kuvia. Joskus kokeilin, enkä taida toista kertaa kokeilla =D

  Tuo joulupistelyrieha on Annen (Niiskuneidin nykerrykset) järkkäämä. Olihan siihen osallistujiakin, mutta suurin osa taisi unohtaa tai siirtää joulupistelyitä kesemmälle =D. Ainakin Ulla osallistui ja bloggasikin jo osasta aloituksia. Tarkoitus siis 24 jouluista pistelyä aloittaa ja valmistumisesta ei ollut puhetta... =D

  VastaaPoista
 7. Hei, meillä oli hääkakussa just tommoinen kruunu, kullanvärinen! (On se vieläkin tuolla hyllyssä :).) Hyvän enteen kruunu vissiin, kun meille tulee reilun parin kuukauden päästä 25 v. (eli hopeahäiden verran) avioliittoa täyteen :).

  VastaaPoista