torstai 15. joulukuuta 2011

Sarilta Leena M:lle

Niin minä pistelin Leena M:lle. Leenan joulumuistoihin kuului kaikkea kodikasta ja lämmintä, niinpä minä valitsin sitten kuusen. Maijalta sain apua, sillä olen todella onneton ranskalaisissa malleissa. Maijan lehdestä Création point de croix 5.( Meniköhän teksti edes oikein, no ainakin sinnepäin.) pistely oli ihan kiva juttu, mutta kokoaminen ei ollutkaan niin yksinkertaista. ensikertaa kokosin jotain tällaista ja oksien juuresta oli tottavie hankala pistellä kappaleita yhteeen.Olen joskus sanonut että ystäväni joutuvat usein koekaniineiksi uusiin kokeiluihini ja sinä tällä kertaa :) Älä Leena katso liian tarkasti vain kaukaa ja joulukuun hämärässä valossa. Koko puun istutin sitten massalla lasikippoon ja Helmiinalla oli huovutusvillaa lumeksi. toivottavasti puu miellytti.
Mukaan laiton Tilda töiden ystävälle jotain tildamaista juttua.
Hyvää joulua sinulle sinne kauas pohjoiseen, teillä on varmaan paljon kauniimpi joulumaisema kuin meillä täällä mustanpuhuvalla Pohjanmaalla :)

6 kommenttia:

 1. Minä onnellinen näin tuon kuusi koristeen ja se on ainakin sata kertaa hienompi kuin kuvassa !!!

  VastaaPoista
 2. Voi, olen vieläkin hämilläni Sarin hehkutuksesta. Ja tuntuu että mikään mitä sanon ei tunnu miltään. =D =D Mutta tämä sinun kuusi on kyllä mielettömän ihana. =) Terkkuja taas. =)

  VastaaPoista
 3. Kuusi on aivan upea,eikä sen kokoamisessakaan ole mitään huomauttamista!Ihan kestää katsoa päivänvalossa :)
  Kiitos Sari ihanasta vaihdosta :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä minäkin pahasti epäilen, että kuusi kestää tarkemmankin tarkastelun ihan vaikka kevätauringon paisteessa. Ja kyllähän noin kaunista kuusta pitää esillä vaikka juhannuksena =D

  VastaaPoista
 5. Sinä se aina jaksat ilahduttaa kommenteillasi! Oikein rauhallista ja ihanaa joulua sinulle ja perheellesi :)

  VastaaPoista
 6. Onpa upea kuusi, hienosti viimeistelty! Hurjan hieno vaihto tämä niinkuin myös se minkä sait Annelta.

  VastaaPoista