maanantai 6. kesäkuuta 2011

Ufo vihdoinkin valmiina

tässähän tämä viimeinkin valmiina. En tiedä saako siitä mitään selvää, mutta opiinpahan tässä työssä sen että mallia kannattaa vähän edes tutkia ennenkuin aloittaa tekemään. Tämän olisi pitänyt hylätä heti nettisivulla eikä edes tilata.
Laitoinpahan sen heti kehyksiin, mutta tästä se erottuu vielä huonommin. Lasi peilasi joka suunnalta ja kameramme ei todellakaan ole mikään huippu.
Aloitin innolla uutta mallia, mikä onkin paljon järkevämpi kuin edellinen. tämä on Dimensionin Twilight Bridge.Väriä riittää, mutta ei haittaa malli on tosi selkeä.

Lämmintä kesää kaikille ja pistelyintoa =)

6 kommenttia:

 1. No eipä sulla kauaa nokka tuhissut tuon ufon kanssa. Siis miten sinä sen jo nyt sait valmiiksi?!? Seuraava projektisikin on aivan ihana. Missä ihmeen kukkameressä olet nuo kuvat ottanut? =D

  VastaaPoista
 2. Juu, kyllä näyttää haasteelliselta, mutta onpahan upea tuloskin; ihanat värit! Voin kuvitella, että olet saanut pakertaa...
  Ei tuo aloittamasikaan niin helppo ole, mutta paljonhan tosiaan riippuu mallin selkeydestä. Toisaalta kyllä runsasväristä työtä on välillä kiva pistellä (ja välillä yksiväristä ;).) Kaunis malli jokatapauksessa sekin!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut ufon valmistumisesta sekä sinnikkyydestä sen kanssa! Työssä on ihanat värit ja tunnelma.

  VastaaPoista
 4. Voi mahoton miten suuren työn olet saanut valmiiksi, hienoa!
  Eipä tosiaan ole uusi työsikään helpoimmasta päästä, kaunis taulu tulee siitäkin.

  VastaaPoista
 5. Tuo on upea ja livenä polku,puro,talo ja kukat erottuvat hienosti.
  Ahh-mikä ihanuus seuraava Dimensions Gold .kitti onkaan !

  VastaaPoista
 6. Olet kyllä käsittämättömän nopea pistelijä! Hienoa, että selätit ufon :)

  VastaaPoista