torstai 14. huhtikuuta 2011

loput enkelit
No niin tulihan ne EMS:n enkelit tehtyä ja sen myötä kaikki tammikuun hassutukset on pistelty valmiiksi, mutta viimeistelyä ja kehystämistä riittää. Kehystäminen vaatiikin rahaa, katsotaan kuinka se onnistuu.
Hetkeen en taida enkeliä tehdä vaikka ihaniahan ne on.

seuraava työni onkin ainut ufo mikä minulla on. Niin tai ainakin on vaarassa jäädä ufoksi.


ostin tämän mallin muistaakseni Kirjokkaan ale.sta  ilman viisaampien neuvoa. Tykkäsin, että kuva on kaunis ja hinta kohillaan (5,-€ muistaakseni). No sittenhän malli tuli postista...


Yksinkertaisena ihmisenä ihailin, kun malli oli kopioitu 6 kappaleeseen. No totuushan paljastui kun rupesin tutkimaan mallia, kaikki sivuthan oli erilaisia joten mallin täytyi olla kuuden paperin kokoinen. Niin ja värikartan löydettyäni selvisi monta muutakin asiaa väriä oli kuin olikin 86 !!!???. Niin ja ei se vielä mitään mutta mallia lähemmin tarkasteltuani totesin että samaa merkkiä ei ollut kovin paljon yhdessä paikkaa joten vaihtoa piisaa.Homma on alkanut reilu pari vuotta sitten  ja tämän verran on valmista. Hädin tuskin kuvasta erottuu puro ja jotain kukkia. Kaipa mä hukaan luovuttaa sitten kun puolet on tehty ja mitään selvää kuvaa ei erotu. Kooltaan tämä ei kumminkaan ole kovin suuri ja kankaana on aida 18, mutta värien vaihto on hirmuista =(
Olkaa muut viisaampia kun alesta ostatte mallia voipi olla koira haudattuna. siksi tämä oli kait alekoriin jäänytkin.
MUTTA hauskaa pääsiäistä kaikille ja intoa pistelemisiin. Kiitokset kaikille kommenteista niitä on hauska lukea ja rohkaisut on aina paikallaan :)

9 kommenttia:

 1. Hei, kiva kun enkelit on valmiina :) Minulle kävi samanlailla yhden ihanan mallin kanssa (eikä ollut edes alessa). Kun malli tuli, se oli kierrevihkoksi tehty, jossa varmaan 10 A4:sta. Ja koska siinä oli paljon tummia sävyjä ja niiden välillä siis ihan älytön määrä langanvaihtoja, ei siitä tullut mitään. Kyllä yritin. Ihan oikeasti yritin, mutta lopulta myönsin, että en edes näe sitä pistellä kun se oli vaan sellaista tummaa "mössöä". Eli semmoinen surullinen tarina sillä! Mutta jos vain voit, älä jätä tuota kesken. Siitähän tulisi todella upea.

  VastaaPoista
 2. Näpsäköitä enkeleitä! :)
  Huh, tuo "tuleva ufo" näyttää tosi isotöiseltä, tsemppiä matkaan! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea,oonea kaikki suloiset enkelit valmiina..minulla vasta se yksi pisteltynä joten hiukan on vielä pisteltävää!
  ja onnea toisen kerran kun olet saanut nyt hassutukset samalla valmiiksi!
  Olet Sinä vaan kätevä!

  Liila-sininen maisema on kyllä
  haastava malli.
  Muistan tuon värit dmc-tokkina valkoisella kankaalla,niin harmoniset sävyt!

  Kyllä sinä tuonkin sisukkaasti saat valmiiksi,tee vaan välillä jotain pientä kivaa ja nättiä niin pysyy mieli hyvänä ! :)

  VastaaPoista
 4. Voi jukra! Oletpa sinä nopea! Tuo seuraava työsi näyttää sitten valmiina aivan mahtavalta! Olen aivan varma, että saat sen pisteltyä.

  VastaaPoista
 5. Onnittelut hassuttelujen valmistumisesta! Minä olen ihan alkutekijöissäni vasta, enkä helmikuun jälkeen ole niihin töihin koskenutkaan :-)

  Lumiruusua komppaan, eli tee vaan tuota isoakin työtä, mutta välillä jotain pientä ja mieleistä; tai ehkä paremminkin näin päin: tee pienempiä ja mielekkäitä töitä, ja sitten välillä niiden välissä tuota isoa hankalampaa työtä :-)

  VastaaPoista
 6. Huh huh. Oletpas ahkeroinut kaikki hassutuksesi sukkelasti! Minulla on yksi tuollainen enkeli arpajaisvoittona Lumiruusulta. Se kyllä odottelee näiden hassutusten valmistumista eli aika pitkään vielä :) Ei tuo iso työ nyt niin pahalta näytä. Silleen hitaasti kiiruhtaen tuo ufokin edistynee muita töitä välillä tehden.

  VastaaPoista
 7. Onnea paljon hassutusten valmiiksi saamisesta. Taisit olla eka? Mulla vielä 9 kpl tekemättä ja ne valmiitkin viimeistelemättä. Huh, näyttää sun UFO kovin työläältä vaikkakin olisi valmiina tosi upea. Iso kasa tsemppiä sulle sen tekemiseen!

  VastaaPoista
 8. Söpöt enkelit. On tuossa ufossa tekemistä, mutta kyllä se siitä varmasti pikkuhiljaa edistyy.

  VastaaPoista
 9. Onnea hassutusten valmistumisesta! Mulla on vielä puolet jäljellä;o) Tsemppiä tuon työn pistelyyn! Mulla on myös muutama malli aiheuttanut harmaita hiuksia kun onkin hurjan paljon työläämpi kuin osasin edes kuvitella...

  VastaaPoista