tiistai 28. joulukuuta 2010

Joulu vaihto Sarille UllaltaMyöhäiset hyvän joulun toivotukset!
 Uutena blogilaisena harjoittelen kuvien ja tekstien asettelua Ruusunpunan ( Lumiruusun tyttö) avustuksella.Ulla oli tehnyt ihanan  Colour D´Etoile enkelin. Mukana oli myös Jardin Priveen Christmas-malli. Pikku tiu´ut olivat syötävän suloisia ja enkeli muotilla saan tehdä ensijouluksi hyvää syötävää.:) Tyttäreni Helmiäinen tahtoi itkusilmässä Hyvää Joulua-kyltin itselleen ja sen hän sai.

Hyvää Uutta vuotta!

10 kommenttia:

 1. Tosi kivaa kun Sinullakin on nyt blogi niin voidaan käydä toisillamme kylässä!
  Kauniin ja ihan sun tuylisen vaihdon olikin Ulla koonnut varsinkin enkeli-pistely on ihana!

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa blogimaailmaan!!! Kiitokset kortista sekä kirjeestä ja mukavaa että vaihto oli mieluinen! Saanko lainata kuvaasi vaihdosta? Mulla oli kameran akku tyhjä kun piti ottaa kuva ennen postitusta. Oli sitten niin kiirus jo postiin etten ehtinyt lataamaan.

  VastaaPoista
 3. Oi ihanaa, löysinkin kuin löysinkin tänne! Ullan blogista luin, että sinäkin olet täällä ja ehdin jo Lumiruusun luona käydä mankumassa linkkiä =) Olipa mukavaa, että sinäkin olet perustanut oman blogin.

  VastaaPoista
 4. Jipii, jipii, tervetuloa blogimaailmaan!! Olipa mukava ylläri löytää kommenttisi blogistani ja sitten löytää blogisi :)

  Ihanan vaihdon sait Ullalta, tosi kaunis tuo koriste!

  Ihanaa uutta vuotta sinulle ja teidän perheelle!

  VastaaPoista
 5. Kiitos makeista nauruista =). Etköhän sinä täällä bloggaa kohta niin kuin vanha tekijä!

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo enkeli!

  Kiitos kommentista ja tervetuloa bloggailemaan :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommentistasi! Kiva, kun olet laittanut blogin pystyyn, jossain vaiheessa taisin Lumiruusulle kommentoidakin, että sinulla pitäisi olla oma blogi, kun teit niin hienoja juttuja siihen syysvaihtoon ja jotain muutakin tekemääsi taisi Lumiruusu blogissaan näyttää.

  Hamahelmistä sen verran, että vinkkaapa tytöllesi tätä sivustoa: http://www.eksuccessbrands.com/perlerbeads/ Sieltä löytyy vaikka mitä malleja, eikä haittaa vaikka on enkunkielinen, meidän poika on käyttänyt itsenäisesti tuota sivustoa noin 4-vuotiaasta saakka. :D Hän on siis nyt 6-vuotias ja tuolta tosiaan kaikki helmityömallinsa käy etsimässä.

  VastaaPoista
 8. Tervetuloa blogimaailmaan mukaan, kiva saada taas uusi blogi lukemistoon :). Valokranssi oli ihan simppeli tehdä ja hyvät ohjeet löydät täältä: www.taitopirkanmaa.fi Vasemmasta palkista työohjeet ja sieltä neuleet. Löytyy siellä nimellä neulekranssi. Hyvää Uutta Vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 9. Moi. Minäkin löysin tänne. Luin Lennun tekeleistä Lumiruusun kommentin ja heti pit googlata Sari ja Kukkatarha :) Ja sitten jäänkin odottelemaan lisää ristipistojasi.

  VastaaPoista